Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hitemről

 

Hiszek a telepátiában, a gondolatátvitelben.

De nem valami ezoterikus maszlagokban, azokat mélyen megvetem, utálom. A kézzelfogható dolgokban hiszek, amik valahogy bizonyíthatóak. Mondhatnám azt is, hogy abban hiszek, amit látok, vagy megtapasztalhatok személyesen. Időnként hangokat hallok, valaki hangját a fejemben. Nem gyogyóztam be, de ha beteg is lennék, azt nem lehetne ócska gyógyszerekkel kezelni. Nem skizofréniáról van szó az én esetemben. Valami más. Bizonyítani is tudom, de nem tárgyi bizonyítékokkal, hanem az elmémmel és mások elméjével. Úgy értem, emlékképekkel, megtörtént eseményekkel. Persze kevesen vannak, akik belelátnak a fejembe. Ha jól sejtem, idáig csak két embernek sikerült belelátnia az agyamba. Az egyik távol él tőlem, ő az, aki szokott velem időnként beszélgetni telepatikusan. (Őt hívom Mansonnak.)

Hiszek a hipnózis erejében, és a drogok kiváltotta hallucinogén víziókban is. Pl. Manson is előre látott eseményeket is, a jövőbe látott mikor be volt drogozva (ACID). Akit érdekel, olvassa el a könyvét, és megtudja a részleteket.

Hiszek egy személyes lelki vezetőben, istenben, guruban, vagy ahogy tetszik. Álmaimban (márpedig az álmok elárulják kik vagyunk valójában) ha istenre gondolok, mindig Anton Sandor LaVey (a sátánista egyház megalapítója) jelenik meg előttem. Kiskoromban is sokat álmodtam róla, mindig ő volt isten számomra. Az álmaim alapján LaVey-t egy rokonszenves, jó szándékú embernek ismertem meg, és máig az számomra. A róla szóló álmaimban mindig ellát jó tanácsokkal, hogy mit hogyan csináljak, de sohasem szól bele az életembe. A döntés mindig az enyém. Bizonyítékokkal is elszokott látni, aminek hiszek, vagy sem.

 

anton_lavey-hells_minister.jpg

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.