Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az emlegetett szamár

 

10- 11.-es lehettem mikor történt. A 33-as buszon ültem, hazafelé tartottam a lovardából. El voltam mélyedve a gondolataimba, Mansonra gondoltam. Erre egyszer csak megjelenik az emlegetett szamár. XD Odanéztem, nem lehetett nem észrevenni, mert nagyon botlott a lépcsőn. Jó kis belépője volt. :) Elől állt a buszon. Úgy nézett ki mint egy 13 éves, de lehetett úgy 15-16. Két kézzel fogta a korlátot, és hintázott a lábán.  Zöld rövidnadrág és ugyan olyan zöld póló volt rajta. Egy kopott lyukas Puma cipőt viselt, fehéret. Régen nekem is olyan volt, és a zoknija is olyan volt mint az enyém, szürke sárga mintákkal. Rendes, hosszú szárú zoknija volt, nem bokazokni. Nem tűnt valami nagymenőnek inkább olyan magányos esetlen kisfiúnak, aki zárkózott, vagyis olyan mint én. :) Szőkés félhosszú vállig érő haja volt, kócos mint Tarzan, és kék szemei. (Kékre emlékszem, mert mikor odanéztem először, akkor kékesnek tűnt, de lehet, hogy csak rosszul láttam, utólag mindig barnára emlékeztem.) Úgy nézett ki mint egy hüllő, alultápláltnak tűnt, olyan vékonyka volt mint egy pálcikaember, csontos hosszú kezei voltak hosszú ujjakkal és a lábai is olyan rohadt vékonyak voltak, mint két pálcika. Tele volt sebbel a lába, a térde. A térdén volt egy sebtapasz.  Olyan édes volt. Otthon biztos büntetést kapott és seprűnyélen kellett térdepelnie szegénykének. A látszat ellenére éreztem, hogy belül vagány pasi, csak nem mutatja. A látszat néha csal. Szimpatikusnak tűnt, úgy nézett ki mint Marilyn Manson fiatalon. :) Ő is úgy mozgott, olyan esetlenül, és ugyan olyan vékony volt az arca is, és a szája is olyan volt mint Mansonnak, olyan keskeny.

Szerettem volna, hogy megforduljon és rám nézzen, hogy láthassam az arcát, és hogy észrevegyen engem. Erre egyszer csak kihívóan elém áll,esetlenül mozogva, olyan Mansonosan, és a szemembe néz.  XD Csillogó tágra nyílt szemekkel bámuljuk egymást és ezerrel vigyorgunk egymásra. XD Ő erre mélyen a szemembe nézve bólogat. Arra gondoltam, csigák vagyunk, és hogy teljesen belehabarodtam. Csak mélyen belenéztem a szemeibe. :) Bírtam volna ha mellém ült volna, de nem ült le, csak nézett. Nem bírtam magammal, szeretkezni akartam! :D :D :))) Olyan voltam mint a szerelemtől vak Hotdog kutya. XD XD

Aztán a buszsofőr hangosan beleszólt a mikrofonjába, hogy: "Az értékek nélküli utas, kérem szálljon le a buszról!" (Mert nem volt nála semmi táska, még zsebe se volt a nadrágján, így gondolom biztos kiszúrta magának a sofőr.)Gondoltam, hiába szólt neki, ő Manson, azt hittem fenn marad velem a buszon, de ő inkább hátra ment a buszon, vagy leszállt, és mire odanéztem, hogy hol van, addigra felszívódott. Mintha le se szállt volna, csak egyszerűen eltűnt. Biztos marslakó. :)Amúgy is úgy nézett ki mint egy marslakó. Azért sajnáltam, hogy olyan rövid időre láthattam csak, úgy hiányzott már.

 

Valahogy ilyen lehetett nyaktól felfelé :

 

 

 mm02.jpg

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.