Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


"Taylor Momsen meztelenül pózol új videójában"

Amióta búcsút intett a Gossip Girlnek, a vadóc Taylor Momsen kitartóan feszegeti a határokat. Legújabb, az Amp Rock TV-nek készített videójában teljesen meztelenül állt kamera elé.

 

taylor-momsen-meztelenul-pozol-uj-videojaban-10150107.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Taylor Momsen szeret eltérni az átlagostól, új videója azonban az internezők jó részét inkább felháborította, semmint elragadtatta – írja a HollywoodLife.

A különc énekesnő ezúttal az Amp Rock TV felkérésének eleget téve vett részt a The Words című sorozatban, amely a világ legbefolyásosabb és inovatívabb együtteseinek és művészeinek dalszövegeit dolgozza fel, különleges interpretációban.


 

Taylor bandája, a The Pretty Reckless Under The Water című dalának szövegét mondja alá a fekete-fehér videóban, amelyhez anyaszült meztelenre vetkőzött. Bár a klip jó részében csak a hajáról, a szemeiről és a kezeiről kapunk közeli képeket, a videó utolsó kockáin Taylor teljes alakos aktja is megjelenik, igaz, elég homályosan ahhoz, hogy a nézők ne lássanak olyasmit, amit nem kellene.

 

 

A videó eléggé megosztotta a közönséget, hiszen azok, akik nem akadtak fenn az énekesnő vékony testalkatán vagy meztelenségén, kifejezetten művészinek találják az elkészült anyagot.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.