Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


"Manson volt a doktorbácsi."

"-Manson volt a doktorbácsi."-mondta nekem valaki. Egészen addig, míg eszembe nem jutott, míg vissza nem nyertem az emlékeimet, nem tudtam mit jelent ez a mondat. Aztán sikerült visszaemlékeznem a születésemre, a kórházban történtekre. Magam előtt láttam a doktort, aki elvágta a köldökzsinóromat és megcsinálta a köldökömet. Úgy nézett ki, mint Marilyn Manson, teljesen hasonlított rá, annyira, hogy szinte már Mansonnak hittem, de biztos nem ő volt az.

 

Kiskoromban kétszer műtöttek lágyéksérvvel, egy és két éves koromban. Nem emlékszem, hogy melyik alkalommal, de egyszer bevittek és mintha újra láttam volna a doktort, aki a születésemnél is ott volt. Legalábbis hiányoltam, mintha emlékeztem volna rá, hogy ő csinálta meg a köldökömet. Abban a hiszemben voltam, hogy ő Manson, úgy éreztem, hogy olyan érzései vannak mint Mansonnak, és úgy emlékeztem, hogy úgy is néz ki mint Manson. Mikor a műtőasztalon feküdtem, izgatottan vártam, hogy megjelenjen, hogy ő is ott legyen az operáció alatt. Nem akartam, hogy elaltassanak, mert tudtam, hogy akkor el fogom veszíteni az érzéseimet, mivel elvesztem altatás alatt a memóriámat, hogy mi történt velem a közelmúltban. (Voltak Mansonról szóló emlékeim és az 1 éves kori emlékeimet sem akartam elveszteni. Mindig Mansonra gondoltam, hol a felnőttre, hol pedig a kis Mansonra...)
Féltem a műtéttől és attól, hogy nem lesz többé pinám, mert a szeméremdombomnál volt a sérvvem, és féltem, hogy megkéselnek. :)
Elaltattak... Azt álmodtam műtét alatt, hogy én lettem Lady Gaga, és a Bad Romance című videoklipben vagyok. Mintha a testvérem lett volna Lady Gaga, annyira szerettem tudat alatt. Belebújtam a bőrébe.
Még álmomban is éreztem, hogy kényszeríteni akarnak valamire, amit nem akarok megtenni. Ellen akartam állni. A műtétet végző orvosokra álmomban azt hittem, hogy táncosok, akik próbálnak kilökni a táncparkettre. Olyanok voltak, mint a fehér ruhába bújt ördögök. Mintha azért műtöttek meg volna, hogy jobb pinám legyen. XD Amikor ez tudatosult bennem, éreztem magamban a késztetést, hogy együttműködjek velük. Olyan érzés volt, mintha a mennyországba röpült volna a lelkem, egy igazi disco mennyország volt, minden fényes volt és világos, én meg szőke voltam, egy igazi szőke nő, és dögös ruhákban pózoltam. Minden full divatos volt. Mintha eszkimó lettem volna, fehér bundában sétáltam, fáztam, mintha az északi sarkon lettem volna; eszkimókat láttam mindenütt.

Aztán társasjátékoztam, pókereztem egy partin, és hallottam, hogy Manson azt mondja, hogy: "hamarosan megnősülök." Ezt hallva még feljebb repültem, egyenesen a Napba az Istenhez, számadásra. Ott már meleg volt minden és olyan nyugodt.

LaVey beszélt hozzám, de hogy pontosan mit mondott, arra nem emlékszem. Láttam egy képkockát, amit nem felejtettem el, és ő megkért, hogy: "add a tenyered!"... és harangoztak, Manson megnősült. Piros tenyerem volt, és LaVey azt mondta: "fényes vagy". Ő is kinyitotta a tenyerét, a rendes nevemen szólított és mondta: "most légy derék!"; Manson gyereket akart. Én nem is láttam őt még életemben, de ő feláldozta magát értem, úgy éreztem. "Most légy derék."-végig ezt ismételgettem a fejemben. "-Mert járunk."-mondta Manson. "-Horpadás lesz a szíveden, ha ezt nem hiszed el. ...Végig rám gondolt." "Kék anyóra gondolt."-mondta.
...Én csak a pinámat kerestem, és megtaláltam Mansont.

(Így nézett ki:

dr-manson.jpeg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.